Hur beställa

Beställning av tavlorna sker via e-post. Skicka ett mail och berätta vilken tavla ni önskar köpa samt vilken adress vi skall posta tavlan till. Vid tavlorna finns information om vad som krävs för att beställa tavlan (t.ex. tavelmodell, text, färgkombinationer).

Skicka din beställning till: strukturera@gmail.com

Betalningen sker som insättning på bankkonto (meddelas per e-post). Vi tillverkar din personliga tavla och skickar iväg den snarast efter att betalningen registrerats hos oss.

Tavlor i storlek av A4 skickas i brev med stadig kartongrygg och tavlor av storlek A3 i hållbara papptuber.

Färgerna på de olika motiven kan variera en aning i nyans beronde på datorskärm, vilket innebär att din tavla kanske inte är exakt samma nyans som tavlan på bloggen. Ibland är dock nyansskillnaden så liten att man märker det knappt.
Kolla att uppgifterna som behövs för tavelmodellen (namn etc.) är korrekta innan du skickar in din beställning. Då tavlan är tillverkad och skickad är det för sent att ändra det. Är det vårt fel och vi har i misstag skrivit något fel på tavlan trots korrekt mail så skickar vi dej givetvis en ny tavla utan kostnad.

Idéer och önskemål på eventuella motiv och tavlor tas gärna emot, så känn er varmt välkomna att e-posta oss några rader.

Hoppas Ni hittar något i er smak!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0